Adi's Cook & Book
Новини

На 28 Август 2014 г. ADI'S COOK & BOOK посрещна Новия каталог на IKEA България

 

Петя Данкова с акустичен концерт на гости на ADI'S COOK & BOOK

На 15 Май 2014 г. ADI'S COOK & BOOK има честта и удоволствието да бъде домакин на Акустичния концерт на Неповторимата Петя Данкова, чиято публика остана отново очарована от таланта й. Настроението, което споделиха гостите бе на градус "джаз".

 

ADI'S COOK & BOOK и VOICE ACADEMY

ADI’S COOK & BOOK съвместно с Voice Academy отново подкрепиха невероятно талантливата Лени Цанова (Leni TasteTheRainbow) в нейния втори музикален проект. Да сме вдъхновени от едно дете на 14 години е най-голямата творческа награда, която можем да получим. Отправяме нашите сърдечни благодарности на нашите приятели от Haldigital97 (Христо и Димитър Лазарови), които, и те вдъхновени от Лени, заснеха making-а на клипа.

напред към teaser: https://vimeo.com/89044878

напред към клипа: https://www.youtube.com/watch?v=6JyIRhlKdOQ

 

ADI'S COOK & BOOK - Събитийно място на годината

ADI'S COOK & BOOK спечели ПЪРВО МЯСТО в тазгодишната надпревара на Eventex Awards в категория СЪБИТИЙНО МЯСТО за 2013 година. Благодаря от сърце на всички, които по един или друг начин са подкрепили идеята на Различното място за провеждане на събития.


 

Честита БАБА МАРТА от ADI’S COOK & BOOK!

По повод празника 1 Март направихме кратко проучване на тема „Коя е Баба Марта и защо честваме месеца й така прилежно през годините, окичвайки се с мартеници на всички възможни места: вратове, ръце, ревери, уши и пр.?“

Първото, което открихме, бе доста изненадващо за нас, но не и неразбираемо. Ето какво ни подсказва Google: „Във фолклора Баба Марта е представена като сестра или като жена на Голям Сечко (Януари) и Малък Сечко (Февруари). Тя винаги е недоволна от тях - или са ѝ изпили виното (ако са ѝ братя), или че са свършили някоя голяма пакост.“

От така изписаното разбираме, че тя е „или“ сестра „или“ съпруга на м. Януари и м. Февруари. Не ни изненада, че може да е сестра, но да е съпруга на два месеца... Това вече ни изпълни с очарованиеJ Вероятно затова м. Март се следи изкъсо от мъжката половина – ако е слънчев и топъл Март, значи и цялата година ще е такава. Ако пък не е, значи „лошо ни се пише“J на мъжете. Но никой не обелва и дума за напредничавите разбирания на Марта за съжителството с двама мъжеJ Е... каквато и да е причината за това нейно незнание – дали е сестра или съпруга /и то на двама/, ние от ADI’S COOK & BOOK вярваме, че поне малко сме ви развеселили с тази история. Приемете нашите най-сърдечни пожелания за крепко здраве и успехи, били те под влиянието на м. Март. Ние вярваме, че даже и „лют“, този месец е прекрасен, защото предсказва настъпващата пролет, която всички с нескрито нетърпение очакваме.

Ади Цанова и Екипът на ADI’S COOK & BOOK


 

Веселба по случай празника на Трифон Зарезан и Св. Валенти

И ТАЗИ ГОДИНА Веселбата по случай празника на Трифон Зарезан и Св. Валентин се превърна в една незабравима Фиеста за 40 госта, които се довериха на Духа на ADI'S COOK & BOOK и традиционните му веселби на 14 Февруари. Вече 4 години отдаваме чест на пивките вина /тази година дължим подкрепата на нашите Приятели от Domaine Boyar/, вкусните ястия и, разбира се, бурните танци. И тази година дансинга откри Народния ансамбъл BG ритми, под чиито звуци и ние тропнахме не едно или две хора. Сред празнуващите на ADI'S имаше и такива, които за първи път ни гостуваха. Малко бяхме притеснени в началото, защото се питахме дали тези млади двойки предполагат всъщност Къде попадат!?!, но след краткото смущение, което преодоляха бързо-бързо, се впуснаха и те в бурни танци и сладки приказки с напълно непознати. Разделихме се с очакването, че и следващата година отново ще сме заедно на 14 Февруари.

 

 

DINNER IN THE SKY - БЪЛГАРИЯ

DINNER IN THE SKY не е просто Най-необикновения ресторант в света, а една Вълнуваща концепция, която оставя незабравими спомени у всеки, който се е престрашил да погледне света от По-високо - от Небето. Тази година DINNER IN THE SKY се издигна в Небето на 6 Юли по повод 19th Annual Independence Day Celebration под патронажа на American Chamber of Commerce in Bulgaria. 220 госта на имаха удоволствието да изживеят Приключението DINNER IN THE SKY. За нас и Екипите на ADI'S COOK & BOOK, Red Devil Catering и Right Rental бе изключителна чест да посрещнем всички тях и да споделим Полетите на DINNER IN THE SKY. Благодарим сърдечно на нашите партньори, които безрезервно подкрепиха Safety Flights на DINNER IN THE SKY – Сладкарници Tea & Eat и Domaine Boyar.

НАЙ-ДЪЛГАТА ПИКНИК МАСА В СВЕТА вече е факт - ТУК, В София, в България!!!

На 22 Септември тя бе разположена на алеята пред паметника на Съветската армия. Най-дългата маса бе с дължина 201,60 м. над 2000 госта споделиха прекрасния празник на ADI'S COOK & BOOK (Втория рожден ден) и Шуменско (130 години). ADI'S COOK & BOOK благодари на Шуменско за подкрепата на идеята ни, на колегите от Right Rental за изграждането на масата, строежа на сцената и шатрите, и на колегите от Red Devil Catering за вкусната храна, разливането на студената бира и милия персонал, който обгрижваше гостите на масата. За нас бе чест и удоволствие да организираме това прекрасно събитие за жителите и гостите на нашата столица. Вярваме, че Най-дългата пикник маса в света ще остави трайни спомени в съзнанието на всеки, който успя да се присъедини на празника на ADI'S COOK & BOOK и Шуменско.

НАЗДРАВЕ за ваше здраве!!!

Ади Цанова и Екипът на ADI'S COOK & BOOK

гледай филма на адрес: http://vbox7.com/play:d3a55ee7fa


 

21 Септември 2011 г. - Изключителна чест оказа на ADI'S COOK & BOOK и още един изключителе човек. Робин Шарма е автор на няколко бестселъра, които обикалят света в търсене на своите истински читатели. ("Монахът, който продаде своето ферари" - в тази своя първа духовна притча Робин Шарма ни разказва много умело и увлекателно как да изживеем живота си и как да осъществим мечтите си.)

 

6 Юни 2011 г. - Група АКАГА заснеха част от най-новия си видеоклип към песента "Време за море"

("...нямам нужда от билет и компас... само ми кажи да или не... аз знам накъде...).

 

 

29 Май 2011 г. - Авторът на бестселъра "Метатайната" Мел Гил гостува на ADI'S COOK & BOOK

(The lips of wisdom are closed except to the ears of understanding)

 

 

13 Май 2011 г. - На този ден се състоя откриването на Градината на ADI'S "между ЗЕМЯТА и НЕБЕТО". ADI'S покани своите гости на петък 13ти по този повод:

От незапомнени времена досега, Петък 13 продължава да предизвиква у много хора неясното усещане за първобитен страх. На тази дата мнозина са така парализирани от страх, че дори не стават от леглото, други отказват да летят със самолет, да пътуват въобще, трети отлагат покупката на жилище. Симптомите варират от умерена тревога до тотална паника. Психолози са установили, че хората, които се считат за нещастни, е по-вероятно да вярват в суеверия, свързани с лошия късмет. Реалност или просто суеверие, този ден е част от годишния календар и пренебрегването му само води до загуба на един пълноценен ден от живота на хората, които вярват в лошия късмет.

Ние в ADI’S COOK & BOOK не сме склонни да пропуснем този ден, и затова ще го оползотворим под слогана “МЕЖДУ ЗЕМЯТА И НЕБЕТО” заедно с вас.

Петък 13, месец Май, година 2011, час 19:00.

Ако решите да се предрешите по ваш вкус и желание, не се притеснявайте да го направите. Ако това е част от вашето оползотворяване на този ден, дерзайте, защото ще бъде

"УЖАСно" ПРИЯТНО, "АДски" ВКУСНО И "СТРАХотно" приятелски!

Полетът от Земята до Небето ще е съпроводен от свежи напитки и, разбира се, коктейлно меню за ценители.

*** FREE CARDS around the World by FAME CARDS

Ще се радваме да ни потвърдите вашето дерзание без страх за Петък 13 на e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it


 

28 Април 2011 г. - Небезизвестната авторка на бестселъри за женската душа Лаура Ескивел гостува на ADI'S COOK & BOOK. Лаура бе специален гост на MTel Media Masters.

("Май само мексиканките умеят да правят ястия, които, щом опитате, ще се почувствате сами като гореща вода за шоколад - на ръба на кипенето, наситени с всички чувства, които готвачът е вложил в своята гозба.")