Adi's Cook & Book
Гостите на ADI'S

Данчо Йовчев на гости на ADI'S COOK & BOOK

На 14 Февруари 2013г. ADI’S COOK & BOOK имаше честта и удоволствието да бъде домакин на прес-конференцията на Йордан Йовчев по повод неговия бенефис.

Най-успешният български гимнастик организира грандиозен спектакъл-бенефис, за да се сбогува със спорта. На специална пресконференция Йовчев издаде подробности около шоуто. На 23 февруари легендарният Йордан Йовчев ще събере големите имена на гимнастиката в невероятен спектакъл с богата програма, включваща известни певци, музиканти, акробати и още много изненади. Гала-бенефисът ще отведе зрителите на едно пътуване в света на спорта и най-вече ще покаже важните моменти от кариерата на Йовчев. Освен Йовчев на сцената ще се изявят още много спортисти в различни възрастови групи. От малки атлети на по седем години до имена като: Кортни Купетс, Юри Кеки, Ванеса Ферари, ансамбълът на България по художествена гимнастика, Силвия Митева, спортисти по аеробика, скокове на батут и спортни клубове по акробатика ЦСКА и Локомотив Русе. Шоуто ще бъде 85 минути от най-високо художествено и спортно качество по сценарий на легендарната спортна журналистка Вера Маринова-Аткинсън, позната като хроникьорът на олимпийските игри. Програмата ще включва множество изненади и впечатляващи изпълнения на спортисти, акробати и музиканти. До момента са продадени около 7 хиляди билета. Йордан Йовчев ще участва на няколко уреда, като успоредка и халки са сигурни. "Приятно ми е когато има такива хора около нас и откликнаха на призива ми, когато ги попитах биха ли се включили в подобно мероприятие, защото процедурата е много тежка. Можех да спра спортната си кариера, без да правя сложни тържества. Ще има много музика и ще участват на 150 души. Всяко участие ще е с жив изпълнител или музика. Мисля, че ще се получи едно много добро спортно събитие. Бенефис или „Пътят“ на Йордан Йовчев, изминал досега. Ще има много чужди гости - една част ще вземат участие, а други ще са в публиката. Ще има много светлини и настроение, а няма да е поредният форум на петилетката. Идеята е тези 85 минути да преминат толкова бързо, че всички да си кажат „Кога мина и това ли беше краят?“, каза Данчо Йовчев на пресконференцията. Последва шеговит въпрос от страна на журналистите „Още колко бенефиса планува?“ На който най-успешният български гимнастик се пошегува: "Това е поредният бенефис. След Рио ще участвам на още три", след което напълно сериозно заяви: "Не, това е наистина края". Цялата сума, събрана от билети за спектакъла, по настояване на Йордан Йовчев ще бъде дарена на федерациите по гимнастика за развитие на спорта./БГНЕС

 

 

Алън Пийз на гости на ADI'S COOK & BOOK

На 5 декември 2012 г. Алън Пийз или Mr. Body Language бе скъп гост на ADI’S COOK & BOOK. Алън Пийз не е просто страхотен лектор, който владее езика на тялото почти безпогрешно, но и човек с невероятно чувство за хумор. За по-малко от 1 час Алън ми разказа повече от 30 анекдота на различна тематика. Всеки следващ анекдот бе по-смешен и забавен от предходния. Сигурна съм, че отличната му междуличностна комуникацие на 99% се дължи на запомнящото му се чувство за хумор и весел поглед към ежедневието. Алън ме помоли аз да му разкажа няколко анекдота, които се оказа, че той никога не е чувал и ме помоли за разрешение да ги публикува в следващата си книга, която предстои да излезе на книжния пазар през 2013 година. Моето разрешение, разбира се, бе излишно, поради факта, че този вид творчество е изцяло народен. В края на вечерта Алън сподели, че съжалява, че Барбара не е с него на това пътуване, тъй като е пропуснала най-веселата част от него – вечерята в ADI’S COOK & BOOK.

Алън Пийз с Ади и Милен Цанови, и Валери Нешов

 

Дон Мигел Руис на гости на ADI'S COOK & BOOK

За първи път в България световноизвестния автор и лектор дон Мигел Руис (www.miguelruiz.com) представи СПОРАЗУМЕНИЯТЯ – прости и мощни принципи, приложими както за личностно развитие, така и за развитие на организациите. Четирите споразумения и Петото споразумение синтезират високоразвитото познание на толтеките – общност на учени жени и мъже в древно Мексико, представено по модерен начин от техните наследници Мигел и Хосе Руис за нуждите на 21-ви век.

След вълнуващия семинар на 3 Ноември в зала 3 на НДК, организиран от Проджекта ООД, Дон Мигел и неговата спътница в живота Ева решиха да гостуват на ADI’S COOK & BOOK. Прекараното време с тях на вкусна вечеря бе повече от вълнуващо. Нагостихме сем-во Руис с типично български ястия, вкуса на които те оцениха високо. За ADI’S COOK & BOOK бе чест и удоволствие да ги посрещнем като наши гости.

На изпроводяк Дон Мигел и Ева ни пожелаха крепко здраве и до нови срещи през 2013 година с молба да ги нагостим отново с български ястия.

Дон Мигел Руис и Ева с Ади и Милен Цанови


Сандро Форте на гости на ADI'S COOK & BOOK

Сандро (Алесандро Форте) започва своята кариера в сферата на финансовите услуги едва на 21години. В рамките само на две години Сандро се утвърждава измежду топ-продавачите в голяма животозастрахователна компания във Великобритания. През 1993 година става мениджър в друга голяма животозастрахователна компания и като такъв се отличава с изключителни резултати както в продажбите, така и в набирането на финансови консултанти. Три години по-късно Сандро решава, че е време да започне свой собствен бизнес – самостоятелна практика за финансово консултиране, която оттогава расте с огромни темпове всяка година. Неговият успех го отвежда към структурите и дейностите на Британската асоциация по животозастраховане, където бързо изгражда репутация и авторитет в областта на бизнес растежа чрез иновативни маркетингови техники, лесно приложими продажбени практики, постоянно проучване на нови клиенти, създаване и изграждане на професионални препоръчители. Като признание за неговите постижения и професионална експертиза Сандро е избран да изнесе лекция през 2000 година пред Годишното събрание на Британската асоциация по животозастраховане в Лондон, а след това и пред 7000 делегати от 61 държави от престижната Лекторска трибуна на Кръглата маса „Милион долара” в Сан Франциско. Неговите семинари, презентации и занятия вече са оказали своето положително въздействие върху стотици хиляди хора, а книгата му „Посмей да бъдеш различен” се превръща в бестселър по цял свят.

ADI'S COOK & BOOK посрещна Сандро Форте на 7 Март 2012 г. на приятелска вечеря, която премина под егидата на отличното настроение и веселба. Сандро не за първи път е в България. Варна е един от градовете, който той преди години посещава с група приятели, които посвещават времето си на луд купон на морския бряг.

От личната ни среща със Сандро ние разбрахме, че той е един изключително привързан към своите деца /близнаци/ баща. С неподражаем младежси дух той разказва за тях предимно като за приятели, които вече са на 16 години.

Сандро Форте с Ади и Милен Цанови


Роджър и Жизел Доусън на гости на ADI'S COOK & BOOK

г-жа Жизел Доусън и Милен Цанов

г-н Роджър Доусън и Ади Цанова

Списание "SUCCESS" го нарича "Експерт номер 1 по преговори на Америка. И със сигурност не греши!

Роджър Доусън е роден във Великобритания. Емигрира в Калифорния през 1962 година. Преди да стане автор и водещ експерт по преговори, той е президент на една от най-големите фирми за недвижими имоти в Калифорния с 28 офиса, 540 служители и агенти по продажбите с обем от над 400 милиона щатски долара годишно. Роджър Доусън е автор на книги и аудио програми, сред които бестселъра "Тайната на успешните преговори" - най-продаваната книга в областта на преговорите с продажби от над 460 000 копия. Роджър Доусън е основател на "Института за водене на преговори", базиран в Калифорния. Институтът предлага курсове в САЩ и други страни в областите: "Изкуството на преговорите", "Изкуството на убеждаването", "Ефективно вземане на решения и оптимизация". Националната асоциация на преподавателите (NSA) даде на Роджър Доусън две от най-престижните титли: CPAE (Council of Peers Award for Excellence) и CSP (Certified Speaking Professional), което го прави един от най-добрите лектори в САЩ. Бизнес лидери от цял свят харесват Роджър Доусън заради способността му да обучава другите как да увеличават печалбите и как да продават повече чрез стратегии в преговорите и убеждаване.

ADI'S COOK & BOOK посрещна г-н и г-жа Доусън на 29 Февруари 2012 г. Вечерта, споделена със семейство Доусън, трудно би могла да се опише с една дума. Те са една невероятна двойка, чиито пътища се пресичат преди повече от 18 години по един неповторим за тях двамата начин. Г-жа Доусън е една изключително сърдечна жена, която "заплува в свои води" още с прекрачването на прага на ADI'S COOK & BOOK. И двамата имат невероятно чувство за хумор, което не остана скрито през цялата вечер. Толкова смях и веселие "поехме", че дъх не ни остана!


Робин Шарма на гости на ADI'S COOK & BOOK

Робин Шарма е автор на световните бестселъри "Лидерът, който нямаше титла", "Монахът, който продаде своето ферари", "Открий съдбата си с монаха, който продаде своето ферари", "Уроци по лидерство от монаха, който продаде своето ферари", "Семейна мъдрост от монаха, който продаде своето ферари", "Кой ще заплаче, когато умреш", "Наръчник по величие", "Наръчник по величие, книга 2". Чрез своите книги Робин Шарма ни разкрива много умело и увлекателно как да изживеем живота си щастливо и да осъществим мечтите си.

За ADI'S COOK & BOOK бе невероятна чест да посрещне Робин като свой личен гост.

...”Най -важното в живота е какъв избор ще направиш. Съдбата на всеки човек се определя от избора, който прави във всеки отделен момент...Между благополучието и материалното благосъстояние има огромна разлика...През един обикновен ден в ума на човек преминават около шейсет хиляди мисли. Но най-интересното е, че повечето от тези мисли са същите, които си си мислил предишния ден!.. Обикновено хората вместо да се съсредоточат върху хубавите неща в живота си и да потърсят начин да го направят още по-хубав, те остават пленници на миналото и преживяното, анализират и се измъчват от дребни неща...По този начин позволяват на тревогата да им открадне жизнената сила. Те блокират огромния потенциал на ума си да прави чудеса. Те никога не разбират, че управлението на ума е най-важната част от управлението на живота..."

 

Робин Шарма и Стефани Цанова


Мел Гил на гости на ADI'S COOK & BOOK

Мел Гил е автор на световния бестселър "Метатайната". Ето какво той сподели в нея с нас: To Milen & Adi, The Paradise you create for others cannot match or compare with the "paradise" you will discover within each other! You are both spectacular beings of hights! Shine on! Mel Gill 29/5/11.

След невероятния семинар на 28 Май, което може да бъде назовано само и единствено с думата "невероятно приключение", ADI'S COOK & BOOK покани Мел Гил на гости. На следващия ден Мел се появи със  своите колеги в уговорения час на ул. Будапеща 31. Мел Гил е един очарователен човек с невероятно красиво чувство за хумор. Не зная как успяхме да се наобядваме сред множеството шеги, които той сподели с нас. Мело остана очарован от ADI'S COOK & BOOK, споделяйки, че подредбата в къщата го връща много години назад във времето, когато е живял със семейството си във Вермонт. Той запечата с личния си фотоапарат множество снимки, които обезателно трябва да сподели с децата си, които помнят Вермонт такъв - като ADI'S. Толкова голям в мисленето си и в същото време толкова земен и истински в живота. Гостуването му в ADI'S бе истинска чест и удоволствие за нас и екипът ни. Ади Цанова


Мел Гил с Милен и Ади Цанови


Лаура Ескивел на гости на ADI'S COOK & BOOK

Благодарение на MTel Media Masters 2011, Лаура Ескивел бе гост на ADI’S COOK & BOOK. За нас, като домакини, бе невероятна чест и удоволствие. На тръгване от ADI’S COOK & BOOK Лаура се обърна към мен и ми каза: Мила Ади, това място, вашият ADI’S COOK & BOOK, ще остане завинаги в моите спомени като едно приказно място, където съм била за малко в своя живот. Бъдете здрави и вървете все напред с такива чудесни идеи. А аз й споделих, че нейното гостуване при нас е една моя дългогодишна мечта. Толкова много съм искала да се запозная с нея, че когато тя пристъпи прага на двора на ADI’S, аз не можах да повярвам:)   Ади Цанова

 

Лаура Ескивал и Ади Цанова


АКАГА на гости на ADI'S COOK & BOOK

Една от най-популярните български групи сподели с ADI'S част от снимките към новия си клип "Време за море". Клипът е заснет в Къщата на ADI'S за един следобед, след който екипът на ADI'S и до ден днешен си припява: "... нямам нужда от билет и компас... да или не... аз знам накъде...". Благодарим на приятелите ни от АКАГА за чудесното творческо настроение, което споделиха с нас.    Ади Цанова

интервю по повод заснемането на клипа -  http://vbox7.com/play:e002842dbf

клип на песента "Време за море" -   http://www.akaga.net/bg/media_item.php?id=378

 

Група Акага заснемат част към най-новия си видеоклип "Време за море" в ADI'S COOK & BOOK