Adi's Cook & Book
Сватбеният ви ден в ADI'S

 

ADI'S COOK & BOOK e една изключително подходяща локация за Сватбени събития. Прекрасната градина "между ЗЕМЯТА и НЕБЕТО" предоставя невероятна възможност вашия Сватбен ден да се случи именно тук. Ади Цанова е не само собственик на ADI'S, но и първия Сватбен агент в България, автор на първата българска литература на тема организиране на сватбени събития. Книгата й "ПОМОЩ! Омъжвам се!" е своеобразен наръчник за Младоженци и бъдещи Сватбени агенти. Запознайте се с нейната Сватбена агенция на адрес: www.weddingswithadi.com

 

 

За Сватбата на Вашите Мечти - няколко думи от Ади

 

 

Цялостно планиране и организиране на едно Сватбено събитие

Здравейте! и Добре дошли! в За Сватбата на Вашите Мечти!

Вашата Сватба е отражение на вашите Мечти, Ценности и Личност, и ето защо За Сватбата на Вашите Мечти превръща всяко Сватбено събитие в едно професионално изживяване. Когато ви помагаме да планирате вашата Сватба, ние не свеждаме вашия Специален Ден до стандартни формули.

За Сватбата на Вашите Мечти играе важна роля във вашата Сватба и ние я приемаме толкова сериозно и отговорно, колкото и вие. Нашите взаимоотношения с вас се базират на много от ценностите, които обуславят добрия брак - Доверие, Почтеност и Уважение. На първата ни среща ние поставяме основите на нашите взаимоотношения. Тази среща ни позволява да разберем повече за вас, вашия стил, вкус, поглед и очаквания. Запознати с вашите желания, ние заедно се впускаме в едно Невероятно Приключение, наречено “За Сватбата на Вашите Мечти”.

Една Сватба трябва да остави изящни спомени, затова ние отделяме специално внимание на всеки детайл, съпътстващ подготовката и изпълнението на Сватбената Фиеста. Вярваме, че вашият Сватбен Ден трябва да пробуди всички сетива. Позволете ни да сътворим една Фиеста за очите, Сладост  за устните и Спомен за сърцата ви.

Благодарение на дългогодишния ни опит в областта на услугите, успяхме да постигнем предлагането на голямо разнообразие от Сватбени услуги. Дългогодишните ни взаимоотношения и коректни контакти с водещи и надеждни доставчици са прекрасна възможност вие да не губите време в търсене на такива. Нашите възможности са на ваше разположение. Ние пестим вашето Време и Усилия. Благодарение на коректните ни отношения с редовни доставчици на услуги и стоки, За Сватбата на Вашите Мечти получава специални предложения. Тези специални предложения се предават на вас – Нашите Младоженци. Вие получавате възможно Най-добрите услуги на възможно Най-добра цена.

Нашето мото е  "За Сватбата на Вашите Мечти"

Това е Вашата Сватба и трябва да бъде планирана според Вашето усещане за сватбения ви миг. Ние ще планираме толкова “много” или “малко” от услугите, колкото желаете, винаги работейки в крачка с Вашите планове - „мечти“. Вие получавате персонално внимание от първата ни среща до перфектно организирания ви Сватбен Ден. Ние превръщаме вашите мечти в Сватбена Реалност. Вие ще се насладите на Вашия Ден, знаейки, че оставяте всичко в нашите ръце - Сватбените Агенти.

За нас „За Сватбата на Вашите Мечти” е не само нашето мото, но и най-голямото ни обещание към вас. Ако се наложи да будуваме по цели нощи или да се лишим от лично време - ще го направим. Правили сме го толкова пъти за толкова сватбени празненства и Младоженци.

Ако сме взискателни до педантизъм, то е защото

ние организираме не просто вашата сватба,

а Сватбата на Вашите Мечти!