Adi's Cook & Book
Приключението ADI'S


Разположена в сърцето на София, ADI’S COOK & BOOK е локация, създадена за провеждане на Специални събития (лични и корпоративни)

Ексклузивно и дискретно ADI'S COOK & BOOK идват от свят, който предлага иновативна кухня, прецизна селекция от вина и дискретно обслужване

ADI'S се намира в прекрасна къща с една от най-интересните истории на Стара София (1928). Сред уютна атмосфера, далеч от шума на големите булеварди, скътана сред старите къщи на София, локацията ADI'S COOK & BOOK разкрива рецепти за душата и тялото.

ДОБРЕ ДОШЛИ! в ADI'S COOK & BOOK

 

 

ADI'S COOK & BOOK  е носител на наградата на сп. НАШ ДОМ за 2010 година в категория "Обществен интериор"

(награда на читателите на сп. НАШ ДОМ)

За участие в конкурса бяха номинирани 12 интериора на частни жилища и 8 обществени пространства, публикувани в списанието през 2010 година. Журито включваше арх. Миглена Бояджиева, арх. Пенка Станчева, Анриет Денис, арх. Боби Борисов, фотографите Мисирков и Богданов, артдиректорът на "НАШ ДОМ" Марияна Китанова и издателят на списанието Кънчо Стойчев. Читателите също гласуваха, като своя вот on-line дадоха над 3000 човека.

Награда на читателите в категория "Обществен интериор"
1. Студио Funkt за заведението Supastar

2. Ади и Милен Цанови за интериора на локацията за специални събития - ADI'S COOK & BOOK
3. Студио Фимера за заведението 25th Hour в София

 

Ади Цанова (създател и собственик на ADI'S COOK & BOOK) е носител на статуетката "Жена на годината" на сп. GRAZIA в категория "Иновативност" с проекта си ADI'S COOK & BOOK за 2010 г.


ADI'S COOK & BOOK  е носител на наградата за Събитийно място на годината - 2013 /Първо място/ - Eventex Awards